[ПРОДОЛЖЕН РОК] Конкурс за учесници на единаесеттата Политичка академија за социјална демократија

Објавено на 2020-04-13 09:29:30

Прогрес - Институт за социјална демократија, поддржан од Меѓународниот центар „Олоф Палме“ и Фондацијата „Калеви Сорса“, во соработка со Фондацијата „Фридрих Еберт “, Канцеларија во Северна Македонија распишуваат: КОНКУРС за учесници на Политичката академија за социјална демократија во 2020 година. Рокот за пријавување  е 30 април 2020 година. Повеќе детали на линкот во прилог. 

Архива