КОНКУРС за учесници на седмата Политичка академија за социјална демократија

Објавено на 2014-01-26 21:04:28

Фондација Фридрих Еберт - Скопје во соработка со Прогрес - Институт за социјална демократија и Олоф Палме Меѓународен центар распишуваат КОНКУРС за учесници на седмата Политичка академија за социјална демократија во 2014 година.

 

Официјален јазик на академијата е македонскиот.

 

 

 

Пријавата и останатите документи треба да се поднесат најдоцна до 16 февруари 2014 година нa е-маил:

political.academy@fes.org.mk 

 

или по пошта на адреса:

Прогрес - Институт за социјална демократија,

ул. Варшавска 1, П.Фах 42, 1000 Скопје
(со назнака за Политичка академија)

 

ВЕ МОЛИМЕ БЕЗ ТЕЛЕФОНСКИ ЈАВУВАЊА!

 

Превземи го конкурсот тука:

оглас

пријава

Галерија